Allisol

Vloerisolatie op zijn best
voor een lekker warm nest

Pur vloerisolatie nog steeds de hoogste isolatiewaarde

PUR-isolatie is de beste vloerisolatie voor een gezellige warmte en een aangenaam wooncomfort.

 

De besparing van energie  is voor de meesten de oorslaggevende factor om te kiezen voor PUR-vloerisolatie.  Bovendien staat Pur gelijk aan een snelle plaatsing, uitstekende isolatiewaarden en een geringe belasting van het milieu  ,  ons schuim is een duurzaam isolatieschuim van Belgische oosprong en vrij van broeikasgassen door het HFO blaasmiddel.

4 redenen om te kiezen voor Allisol

Zaakvoerder altijd aanwezig op de werf

Zaakvoerder altijd aanwezig op de werf

De werf wordt proper achtergelaten

De werf wordt proper achtergelaten

papierwerk, certificaat

Allisol verricht voor u het papierwerk i.v.m. de premie van de netbeheerder

papierwerk, certificaat

ATG-gecertificieerd

duurzaam wonen origineel.jpg

Allisol, Uw betrouwbare partner !

Bij Allisol kunt u terecht voor de volledige afwerking van uw vloer. Van gespoten pur-isolatie tot  chape of afgewerkte vloer in polybeton. Wij van Allisol zorgen voor de perfecte vloerisolatie volledig volgens de strengste normen, onze partners nemen de verdere vloerafwerking voor hun rekening.

De zaakvoerder is steeds aanwezig op de werf waardoor wij samen tot een kwaliteitsvolle afwerking komen !

 

Allisol werkt uitsluitend met kwaliteitspolyurethaan, geproduceerd in België door Systemhouse.

Vrij van broeikasgassen dankzij het HFO blaasmiddel wij kiezen voor duurzaam PU schuim

 

 

Bovendien is Allisol ATG-gecertificeerd,  en bewijst daarmee z'n vakbekwaamheid als installateur van thermische vloerisolatie.

Wij worden meerdere malen per jaar getest op kwaliteit.

U kan ons terugvinden bij de erkende installateurs op de site van het butgb /wtcb.

 

Ook voor zoldervloeren  kan U bij ons terecht !

Het product is evenens opgenomen in de EPB databank.

PUR is unieke thermische isolatie

Uw vloer thermisch laten isoleren met gespoten PUR  is een slimme investering. Alle leidingen en buizen worden door het hardschuim mooi en veilig ingepakt. Na enkele minuten al kunt u beginnen met de verdere vloeropbouw of de vloerverwarming.

PUR is volledig naadloos

Isoleren met PUR isolatieschuim kan op elke gewenste dikte.  PUR schuim kruipt in elke kier of opening wat een garantie biedt op een volledig naadloze en voegloze isolatie.

Geen koudebruggen dankzij PUR

Koudebruggen krijgen met gespoten PUR isolatie geen kans. Het polyurethaan schuim kruipt in elke kier en opening en sluit zo naadloos aan op elke ondergrond. Hierdoor zijn koudebruggen uitgesloten. Dit bezorgt u een aangenaam gevoelscomfort.

PUR is de beste isolatie

gespoten pur  is vandaag de beste thermische isolatie op de markt. PUR is puur winst op de energiefactuur. De uitharding gebeurt ogenblikkelijk en bestaat voor 90% uit droge lucht die gevangen zit in gesloten cellen. En lucht zorgt voor prima isolatie.

PUR kan op elke ondergrond

PUR isolatieschuim hecht zich perfect op elke droge, stof- en vetvrije ondergrond. Ook oneffen ondergronden zijn onmiddellijk te behandelen met PUR. Op die manier spaart u een uitvullingslaag uit. Dit levert een hoogtewinst van ongeveer 5 cm.

PUR geeft lekker warm gevoel

De hoge warmtewinst van isolatie met gespoten  PUR is niet alleen waarneembaar door de energiemeettoestellen. PUR isolatie houdt de koude vanuit de grond helemaal tegen. Het kille gevoel aan uw voeten behoort daarom definitief tot het verleden.

PUR behoeft geen droogtijd

Gespoten PUR isolatie wordt heel snel aangebracht, enkele uren volstaan voor een volledig huis. Het gespoten schuim zwelt en stolt meteen waardoor u onmiddellijk verder kan werken aan de volgende fase van het bouwproces, bv. met het leggen van vloerverwarming.

PUR is enorm energiebesparend

70% van uw energiefactuur zijn verwarmingskosten. Met  gespoten PUR-isolatie bespaart u flink op uw energierekening terwijl het toch aangenaam warm blijft aanvoelen! Kies voor isolatie van topkwaliteit! Kies voor polyurethaan isolatie van Allisol.