Vloerisolatie op zijn best voor een lekker warm nest

Vloerisolatie op zijn best voor een lekker warm nest

Kent u de voordelen van gespoten PUR vloerisolatie?
Vloerisolatie: minder betalen voor méér comfort.

Home | Allisol, specialist van PUR vloerisolatie


PUR vloerisolatie zorgt voor hoog wooncomfort

PUR-isolatie is de beste vloerisolatie voor een gezellige warmte en een aangenaam wooncomfort.

Het hoge financiële rendement is voor de meesten de doorslaggevende factor om te kiezen voor PUR-vloerisolatie. Toch zijn ook de andere voordelen leuk meegenomen: snelle plaatsing, uitstekende isolatiewaarden en de geringe milieubelasting van PUR.

 


7 redenen om te kiezen voor Allisol

  1. Alles onder één dak, thermische vloerisolatie, en eventueel chape & polybeton.
  2. Zaakvoerder altijd aanwezig op de werf.
  3. Enkel Belgische kwaliteitsproducten.
  4. ATG-gecertificeerd.
  5. Steeds in lagen aangebracht tot de gewenste dikte!
  6. De werf wordt proper achtergelaten.
  7. Allisol verricht voor u het papierwerk i.v.m. de premie van de netbeheerder.
Benieuwd naar de kostprijs? Vraag hier een offerte!

ATG-certificaat | Allisol is ATG-gecertificeerd voor het aanbrengen van thermische vloerisolatie met in situ gespoten polyurethaan of PUR

Allisol, alles onder één dak

Bij Allisol kunt u terecht voor de volledige afwerking van uw vloer. Van gespoten pur-isolatie tot de chape en/of afgewerkte vloer in polybeton. Wij van Allisol zorgen voor de perfecte vloerisolatie volledig volgens de strengste normen, onze partners nemen de verdere vloerafwerking voor hun rekening.

Allisol werkt uitsluitend met kwaliteitspolyurethaan, geproduceerd in België door Systemhouse.

Bovendien is Allisol ATG-gecertificeerd en bewijst daarmee z'n vakbekwaamheid als installateur van thermische vloerisolatie met in situ gespoten polyurethaan.

Het product is opgenomen in de EPB databank.

 


Onze testresultaten

bekijk hier onze meest recente testresultaten

PUR is unieke thermische isolatie

Uw vloer thermisch laten isoleren met gespoten PUR  is een slimme investering. Alle leidingen en buizen worden door het hardschuim mooi en veilig ingepakt. Na enkele minuten al kunt u beginnen met de verdere vloeropbouw of de vloerverwarming.

PUR is volledig naadloos

Isoleren met PUR isolatieschuim kan op elke gewenste dikte. Een nivelleringslaag vooraf is niet nodig. Dit betekent 4 tot 5 cm hoogtewinst. PUR schuim kruipt in elke kier of opening wat een garantie biedt op een volledig naadloze en voegloze isolatie.

Geen koudebruggen dankzij PUR

Koudebruggen krijgen met gespoten PUR isolatie geen kans. Het polyurethaan schuim kruipt in elke kier en opening en sluit zo naadloos aan op elke ondergrond. Hierdoor zijn koudebruggen uitgesloten. Dit bezorgt u een aangenaam gevoelscomfort.

PUR is de beste isolatie

gespoten pur  is vandaag de beste thermische isolatie op de markt. PUR is puur winst op de energiefactuur. De uitharding gebeurt ogenblikkelijk en bestaat voor 90% uit droge lucht die gevangen zit in gesloten cellen. En lucht zorgt voor prima isolatie.

PUR kan op elke ondergrond

PUR isolatieschuim hecht zich perfect op elke droge, stof- en vetvrije ondergrond. Ook oneffen ondergronden zijn onmiddellijk te behandelen met PUR. Op die manier spaart u een uitvullingslaag uit. Dit levert een hoogtewinst van ongeveer 5 cm.

PUR geeft lekker warm gevoel

De hoge warmtewinst van isolatie met gespoten  PUR is niet alleen waarneembaar door de energiemeettoestellen. PUR isolatie houdt de koude vanuit de grond helemaal tegen. Het kille gevoel aan uw voeten behoort daarom definitief tot het verleden.

PUR behoeft geen droogtijd

Gespoten PUR isolatie wordt heel snel aangebracht, enkele uren volstaan voor een volledig huis. Het gespoten schuim zwelt en stolt meteen waardoor u onmiddellijk verder kan werken aan de volgende fase van het bouwproces, bv. met het leggen van vloerverwarming.

PUR is enorm energiebesparend

70% van uw energiefactuur zijn verwarmingskosten. Met  gespoten PUR-isolatie bespaart u flink op uw energierekening terwijl het toch aangenaam warm blijft aanvoelen! Kies voor isolatie van topkwaliteit! Kies voor polyurethaan isolatie van Allisol.